logo text

Programok

OPERETT BÁL
31
Október
OPERETT BÁL

A Budapesti Showszínház Operett Bál című előadása a hazai operett-világ legexkluzívabb műsora. A kiemelt rendezvényt a Hatszín Teátrumban mutatja be a Társulat, kifejezetten magas nívójú gasztronómiai fogásokkal kiegészítve.

ÉDES ANNA MUSICAL
30
Október
ÉDES ANNA MUSICAL

Kosztolányi Dezső Édes Anna című regényét Tóth Ádám író, rendező és Horváth Zsolt zeneszerző dolgozta át musical változatra.
Az előadás 2016. októberében került bemutatásra, a budapesti Millenárisban, majd ezt követően 50 teltházas előadás alatt közel 100.000 néző látta a produkciót!

MUSICAL ÜNNEP
28
Október
MUSICAL ÜNNEP

A musicalek legnagyobb hazai ünnepe és koncertje a három órás Musical Ünnep, amely a Budapesti Showszínház kizárólagos rendezése. A produkció minden év március 15-én a Budapest Kongresszusi Központban, 40 tagú zenekarral, 16 tagú kórussal és 16 exkluzív sztárfellépővel mutatja be az elmúlt negyven év musical zenéinek legjavát, egy különleges és egyedi látványvilágú óriás-színpadon.

A FAL – MUSICAL
25
Október
A FAL – MUSICAL

A Budapesti Showszínház 2018. év eleje óta dolgozik az eddigi legnagyobb szabású musical produkcióján, amely a The Wall / A Fal címen még idén bemutatásra kerül.

HAZÁM, HAZÁM, TE MINDENEM – NEMZETI OPERETT GÁLA
23
Október
HAZÁM, HAZÁM, TE MINDENEM – NEMZETI OPERETT GÁLA

A Budapesti Showszínház legnagyobb szabású nemzetközi előadása országhatáron belül és kívül egyaránt különleges sikereket könyvelhet el magának.